Landinspektør i hele Danmark

FÅ HJÆLP AF EN KOMPETENT LANDINSPEKTØR

Hos Sejr Landinspektør hjælper vi grundejere, landbrugs- og erhvervskunder med alt fra skelafmærkning, bygningsafsætning, opmåling, 3D laserscanning, registrering af arealer i BBR, opdeling i ejerlejligheder, tinglysning af servitutter, lokalplaner, matrikulære opgaver og meget mere.

Fra vores base i Horsens kan landinspektøren hurtigt nå ud til dit projekt i hele Danmark, så du kan få dén hjælp, du har brug for. Sejr Landinspektør har arbejdet med projekter over hele landet – store som små. Du får derfor et værdifuldt indblik i de muligheder og udfordringer, som kan gøre en forskel for dit projekt.

Vi har også et bredt kendskab til de juridiske rammer på området, som vi gerne vil sætte dig nærmere ind i, hvis dette er et behov.

Sejr Landinspektør varetager alle opgaver for private og offentlige projekter til større industrielle og institutionelle projekter. Er du interesseret i at høre, hvilken forskel vi kan gøre for dit projekt? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan også udfylde en kontaktformular, hvis du har en specifik opgave, du gerne vil have hjælp til. Vi ser frem til at hjælpe dig.

SÅDAN FÅR DU HJÆLP TIL DIT PROJEKT!

Din landsinspektør har en bred viden omkring fast ejendom, landmåling, afsætning af huse, skel og arealforvaltning mm., som vil komme dig til gavn i dit projekt. Kort- & Landmålingsteknikeren er specialiseret i opmålingsopgaver og kan derfor hurtigt indsamle, bearbejde og aflæse opmålinger til dit byggeri.

Når landinspektøren har foretaget og bearbejdet alle opmålinger, vil  du få en præsentation af dine stedbestemte data, så du får en grundig visualisering af forholdene under dit projekt. Du modtager altid opmålinger i en samlet fil, så du får et solidt datagrundlag samt modeller og opmålinger, som du kan anvende efter behov. Med de teknologiske muligheder vi har i dag, kan du få meget præcise visualiseringer, som kan blive anvendt igen og igen.

Du kan eksempelvis overveje 3D Laserscanning, som er effektivt til at danne overblik over et større byggeprojekt. 3D scanninger bliver i højere grad anvendt i dag, fordi målingerne er præcise og hurtige at foretage. Laserscanninger anvendes særligt til restaureringsopgaver, hvor der ikke er elektroniske 2D eller 3D målinger tilgængelig, hvilket svarer til 95 procent af danske bygninger.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilken opmåling der vil passe til dit projekt, så er du velkommen til at skrive en mail eller ringe ind på telefon. Så vil vores landinspektører hjælpe med at finde en løsning, der passer perfekt til dig.

DIN SAMARBEJDSPARTNER I HELE DANMARK

Uanset om du skal igang med en mindre tilbygning på din ejendom, vil have specifikke opmålinger til et større byggeri- eller entreprenørprojekt eller du søger vejledning omkring praktiske og juridiske muligheder, så er vores landinspektører din samarbejdspartner.

Vi har mange års erfaring med landmålingsopgaver i hele Danmark og kan derfor tilbyde værdifuld sparring i forbindelse med dit byggeprojekt, så du altid er klædt godt på til at træffe gode beslutninger. Hvis du gerne vil have overblik over dit projekt i Midtjylland eller få udført en specifik opgave af vores landmålere og landinspektører, så kan vi mødes til en snak om dine muligheder og hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi sidder klar til at lytte til dine tanker og ønsker, så du er sikker på at få et samarbejde i øjenhøjde, hvor vi i fællesskaber arbejder os frem imod succesfulde løsninger. Det er derfor væsentligt, at vi starter med at lave en forventningsafstemning, hvor vi fastlægger omfanget af opgaven.

Vil du eksempelvis gerne have foretaget opmålinger, som kan danne grundlag for dit projekt, eller ønsker du juridisk vejledning eller ændringer i fast ejendom mm.

FÅ JURIDISK VEJLEDNING TIL DIT BYGGEPROJEKT

I forbindelse med byggeri og entreprenørarbejde er lovgivningen meget skarp, og den skal overholdes, hvis du vil undgå et afslag på dit projekt. Derfor tilbyder vi at give juridisk vejledning til byggeprojektet fra vores landinspektører. Landinspektøren har et indblik i de lovgivningsmæssige forhold og kan derfor hjælpe til at sætte dig ind, hvad der er muligt. Det er derfor væsentligt, at du overvejer, om du gerne vil have juridisk bistand til dit projekt i Midtjylland.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Hvis du gerne vil have hjælp til dit byggeprojekt, så kan du kontakte os på telefon eller mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig, også mens du selv har fri. Du kan sende en mail til [email protected] eller ringe ind på telefon 75 64 64 42. Vi ser frem til at finde en løsning, der passer til dit byggeprojekt i Midtjylland.