Digital ledningsregistrering

Ledningsregistrering

Hvis du har et ønske om at bygge nyt eller nedrive en eksisterende bygning, så er det vigtigt, at du og din entreprenør har overblik over, hvor dine nedgravede ledninger er placeret. På den måde sikrer du, at der ikke sker nogen uforudsete skader på forsyningsnettet under udbygningen. Samtidig kan en kortlægning af forsyningsnettet bruges til tinglysning og sikring af rettigheder og ledningsanlæg. Forsyningsnettet under jorden består af mange forskellige ledninger på kryds og tværs, og for at holde styr på ledningerne, er det vigtigt at kende deres nøjagtige beliggenhed.

Hos Sejr Landinspektør er vi flere landinspektører, som er specialiseret i at foretage opmåling og lokalisering af både nye og gamle ledninger. Når du samarbejder med os, kan du trygt stole på, at vi udfører alle opmålinger med præcision og at vi registrerer samtlige ledninger. Når ledningerne er registreret, så kan vi danne os et overblik over ledningernes forløb, textur og lokalisering.

Hos Sejr Landinspektør bruger vi det nyeste målingsudstyr til registrering af ledninger. Du kan derfor være sikker på, at vi kan kortlægge dine ledninger med sikker nøjagtighed. Hvis du i forvejen har oplysninger, som kan hjælpe med vores ledningsregistrering, f.eks. dokumenter med tidligere målinger, så tager vi altid mod en hjælpende hånd.

 

LEDNINGSREGISTRERING I FLERE FORMATER

Til forskel fra tidligere kan vi nu digitalisere de oplysninger, vi får, når vi laver en ledningsregistrering. Blandt andet kan vi lagre data i 3D og genskabe en visuel præsentation af forsyningsnettet. Det bruger vi til at danne os et præcist billede af ledningernes placering, både til entreprenørerne, men også til miljøstyrelsens webkort (CAD og GIS).

Miljøstyrelsens webkort er, som indeholder diverse natur- og miljødata i Danmark. Med en digitalisering af ledningsregistreringen er det nemt for fremtidige entreprenører, hvis du f.eks. skal have udført endnu en tilbygning eller andet, som kræver et overblik over de ledninger, der er placeret i jorden umiddelbart under det nye projekt.

FORDELE VED AT BRUGE OS TIL LEDNINGSREGISTRERING:

  • De nyeste metoder og målingsudstyr til registrering af ledninger.
  • En sikker og præcis kortlægning af forsyningsnettet.
  • At tilføje billeder, tidligere dokumenter eller tinglyst data til den digitale udgave.
  • Vi identificerer samtidig stophaner og ventiler, så vi ved, hvilke der skal lukkes hvis nødvendigt.
  • At lagre data i 3D
  • Digitalisering af diverse ledninger

Hvis du har spørgsmål eller har brug for vores hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Sejr Landinspektør. Vores dygtige medarbejdere står altid til rådighed for god vejledning eller et decideret samarbejde. For os er det vigtigt, at du får tilknyttet en fast konsulent, da samarbejdet på den måde bliver mest optimalt.