3D Laserscanning - Vi anvender den bedste teknologi

3D Laserscanning

Hos Sejr landinspektør anvender vi noget af den seneste og bedste teknologi inden for byggebranchen, der skaber merværdi til dig og dit byggeprojekt. Vi tilbyder 3D laserscanning af alt fra boligblokke, butikker, fabrikker, private ejendomme og meget mere. Med en 3D laserscanning får du modeller, som kan bruges igen og igen. Modellerne gør det nemmere at visualisere dit byggeprojekt og foretage præcise opmålinger.

Vi ønsker at være samarbejdspartner på store såvel som små projekter. Vi ved, at et byggeprojekt uanset størrelse kræver et solidt datagrundlag. Med en 3D laserscanning får du et transparent, præcist og sikkert grundlag – som kan bruges til de fleste byggeprojekter. Herunder kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge at få en 3D laserscanning til dit byggeprojekt.

HVORFOR BØR JEG VÆLGE EN 3D LASERSCANNING?

Med en 3D laserscanning får du overblik i dit byggeprojekt. Det er oplagt til BIM (Bygnings Informations Modellering), projekteringsgrundlag eller for at opbygge et samlet overblik over en større bygningsmasse.

I takt med udviklingen inden for byggebranchen begynder det at blive standard at arbejde med 3D tegninger og herved også at anvende BIM (Building Information Modelling), specielt når der arbejdes med større byggeprojekter. BIM er ikke noget problem ved nye projekter, men udfordringer kan opstå, når der er tale om renoveringsopgaver af gamle bygninger. Det vurderes eksempelvis, at omkring 95 procent af danske bygninger ikke har elektroniske 2D eller 3D filer tilgængelige.

Hvis du vil være sikker på at have et præcist grundlag for dit renoveringsprojekt, så bør du få foretaget en 3D laserscanning. Dette er både den sikreste og hurtigste løsning, hvis du står med en gammel bygning. 3D laserscanning kan ligeledes medføre besparelser, da det anslås at skære mellem 10 til 20 procent af rådgiver bemanding og entreprenøropgaver. Vi ser allerede fra flere offentlige enterprises, at BIM bliver et fast punkt i kontrakten. Det forventes, at BIM bliver standard på de offentlige danske byggeprojekter.

PRAKTISKE OPLYSNINGER OMKRING 3D LASERSCANNING OG -MODELLER

Vi anvender altid noget af det nyeste og bedste udstyr inden for 3D laserscanning. Scanneren har en høj nøjagtighed og kan læse mange hundrede tusinde punkter i sekundet. Vi oplever typisk en tolerance indenfor få centimeter på vores filtyper. Dette vil typisk skyldes de skævheder, som følger med alle bygninger.

Scanningen/punktskyer kan leveres georefereret, så det passer ind i f.eks. matrikelkortet og scanningen kan også leveres med billeder og i farver.

Du kan forvente, at vi står for 3D laserscanning, tegner den op og leverer én samlet fil til dig. Tag endelig kontakt til os, hvis dit system ikke understøtter en eller flere filtyperne, samt hvis du har specifikke ønsker til modellerne. Vi tager alle forespørgsler alvorligt og tror på, at med god kommunikation og tæt samarbejde kommer man længst.

VI ER ET HOLD AF EKSPERTER

Sejr Landinspektør er en virksomhed, hvor idéer hurtigt bliver til handling. Vi er et hold af landinspektører, matrikelteknikere, landmålingsteknikere og tekniske designere, der står klar med innovative løsninger og præcise modelleringer, der skaber merværdi for dig. Vi står klar til at tilbyde rådgivning omkring dit byggeprojekt, så du ender med det bedste og mest effektive resultat. Vi tager os både af større og mindre projekter, og vi arbejder altid professionelt uanset projektets størrelse.

HVILKE OPGAVER KAN VI UDFØRE MED 3D LASERSCANNING?

Det kan være svært at forestille sig potentialet for 3D laserscanning, og hvilke områder det er mest effektivt. Vi står naturligvis klar til at give råd og vejledning omkring, hvad der passer til dit projekt. Herunder kan du se eksempler på arbejdsopgaver for 3D laserscanning:

  • Opmåling af bygninger og installationer til projektering
  • Opmåling af gamle bygninger, som skal restaureres
  • Opmåling af bevaringsværdige bygninger
  • 3D visualisering

TAG KONTAKT TIL SEJR LANDINSPEKTØR

Vi tror på, at din løsning skal passe til dit byggeprojekt. Det er derfor vigtigt, at vi bliver sat godt ind i din situation for at kunne give den bedst mulige vejledning. Vi vil derfor gerne have en samtale med dig enten over telefon, gennem mail eller på vores kontor i Horsens. Du kan aftale en tid over telefon eller mail, og du finder os på Sønderbrogade 76 i Horsens. Send en mail til [email protected] eller ring ind på telefon 75 64 64 42. Vi ser frem til at hjælpe dig og finde frem til en løsning, der passer til dit byggeprojekt.