Opmåling af grund

Få professionel hjælp til opmåling af grund

Byggeprojekter kan virke som en uoverskuelig proces, hvis det ikke er noget, man er vant til at beskæftige sig med. Hvis du skal bygge nyt hus, bygge ny garage eller noget helt tredje, så er det vigtigt at have styr på størrelsen på din grund. Der findes nemlig regler for, hvor tæt man må bygge på skellet, hvilket kan have afgørende betydning for mulighederne for husets størrelse.

Derfor kan det være en god idé at få foretaget en opmåling af sin nuværende grund, eller den grund man påtænker at bygge på, inden man begynder arbejdet med husets design.

Undgå problemer med opmåling af skel

For at undgå, at husets størrelse kommer i konflikt med grundens areal, i forhold til afstand til skel osv., kan det være fordelagtigt at få professionel hjælp til opmålingen. Dermed kan man sikre sig, at målingerne er korrekte, og bliver registreret korrekt. For skal I i gang med et byggeprojekt, kan der forekomme meget spildt arbejde, hvis alle tegninger til ejendommen allerede er lavet inden en præcis opmåling af grund.

For viser det sig, at de målinger I har foretaget er forkerte, kan det betyde at husets plantegning skal laves helt om. For hvis det står klart, at husets størrelse gør det umuligt at placere det et sted på grunden, hvor det ikke er i strid med reglerne om afstand til skel, skal det altså laves om. Sker dette, vil en stor del af arbejdet med plantegninger og generel planlægning gå i vasken.

Opmåling af grund som afklarende værktøj

Opstår der tvivl mellem dig og din nabo, om hvorvidt noget er placeret for tæt på et skel, kan det også blive aktuelt, at I får brug for professionel hjælp, til at få afklaret de to grundes størrelse og skellet mellem dem. Således kan I også få brug for en skelfastlæggelse, der kan hjælpe jer med at få sat et endeligt punktum og danne overblik over situationen.

Det kan også være, at I er naboer til et stykke offentlig skov eller mark område, hvor I er i tvivl om den præcise grænse mellem de to stykker jord. Er det et offentligt befærdet område, kan det være I har mistanke om, at skiltningen om offentlig og privat grund ikke er korrekt. Er dette tilfældet, bliver jeres grund benyttet uberettiget. Hvis I har den form for tvivl, så kan en landinspektør hjælpe jer med at få en afklaring på, hvor den præcise grænse mellem de to stykker jord er.

Målinger til større byggeprojekter

Vi hjælper ikke kun private med at få styr på alle detaljer om deres grund. Har du et murerfirma eller lignende, hvor du har brug for en landinspektørs hjælp til at klarlægge det stykke jord, du skal bygge på, er vi også klar til at hjælpe. Opmåling af en grund kan nemlig også være relevant, når der skal købes og sælges grunde, hvilket ofte er tilfældet med byggegrunde i større firmaer.

 

Få professionel rådgivning allerede i dag

Skal du have opmålt en grund til det ene eller det andet formål, eller har du blot spørgsmål deromkring, så er vi klar til at hjælpe dig gennem processen. Få professionel hjælp allerede i dag, og undgå spildt arbejde, forvirring og forkerte resultater.